Yavuz'dan Duman'a Sert Tepki

30 Eylül 2015 08:48

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Hürriyet yazarı Selahattin DUMAN’I ahlaksızca yazısından... 

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Hürriyet yazarı Selahattin DUMAN’I ahlaksızca yazısından dolayı kınıyoruz.


Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz Hürriyet Gazetesinden Yazar  Selahattin DUMAN 27-09-2015 tarihinde kaleme aldığı köşe yazısında, Şehit babalarına “100 bin lira görev tazminatı için evladını satıyor” imasında bulunarak bir çocuğu şehit olan babanın, “Diğer çocuğumuda devlete feda olsun” sözlerine yer veren yazar DUMAN, devamında bu babanın para için çocuğunu ölüme göndermeye hazır olduğunu bir çocuğum daha olsaydı veya bir çocuğum daha ölseydi diyen şehit babalarına bir çocuk için 100 bin lira iki çocuk için 200 bin lira alacaktı gibi mesnetsiz sözler söylerek şehit ailelerine hakarette bulunarak haddini aşmıştır.


Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Bu alçakça saldırıyı yapan Hürriyet Gazetesi Yazarı Selahattin DUMAN’I nefretle kınıyoruz. Hangi anne baba evladını kaybederek vatan için şehit vermişken evladının ömrünü parayla değiştire bilir  kalbinde Vatan sevgisi olmayan insan, bir canı bir evladı gitmişken “Bir canım daha var Oda feda olsun” diyemez. Bizim şehit babalarımızın şehit analarımızın yüreği vatan millet bayrak sevgisiyle yanıp tutuştuğu için elbetteki “Bir canım daha var Oda feda olsun” demektedirler. Bu sözlerde: biz millet olarak vatanımıza bayrağımıza canımız pahasına da olsa sonuna kadar sahip çıktığımızın açıkça göstergesidir.


Başkam Yavuz ne yazık ki içinde vatan, bayrak, millet aşkı olmayan ve en üzücü olan ise şehit babalarına dil uzatacak kadar hadsiz seviyesiz saygısız olan bu kişilere de yazar diyorlar.