Olaylar Seçmenin Oyunu Etkileyecek

26 Ağustos 2015 09:39

Urfanatik Gazetesi sokağa inerek Şanlıurfalı seçmenlerin nabzını tuttu. 
-Gülizar Gülebak-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki gün TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ile yaptığı görüşmenin ardından seçimin yenilenmesi yetkisini kullanarak tekrar seçimin yapılacağının kararını verdi. Bunun üzerine 56 milyon 608 bin 817 seçmen 1 Kasımda tekrar sandık başına giderek oyunu kullanacak.



Urfanatik Gazetesi sokağa inerek Şanlıurfalı seçmenlerin nabzını tuttu. Bazı seçmenler tekrar yapılacak seçimi onaylarken bazıları ise koalisyondan yana olduklarını belirtti.

Son zamanlarda yaşanan olayları da değerlendiren seçmenler olayların oyları da etkileyeceğini vurguladı.

Kentte seçmenlere mikrofon uzattık işte seçmenlerin tekrar yapılacak olan seçim değerlendirmesi şöyle:

Abdullah Çiftçi: “Bana göre en iyisi erken seçim çünkü AK Parti hangi partiye yanaştıysa olmadı. Mecbur bu olacak Türkiye hükümetsiz olmaz ki son zamanda yaşanan olaylar inşallah oyları değiştirir inşallah benimde oyum değişir.”

Mahmut Doğan: “Bence en iyisi erken seçim başkasıyla koalisyon yapacağına tek başına iktidara gelsin daha iyi olur. Yaşanan olaylar benim oyumu etkilemez.”

Emin Atçı: “En iyisi seçimdir olaylar AK Partinin oyunu etkilemez fakat HDP’nin oyunu etkiler. Çünkü bu kadar olayı yaratmak neyin nesi bu olaylar benim oyumu etkilemez ama başkalarınınkini etkiliye bilir.”

Mehmet İneciz: “Erken seçim kötü oldu. Hükümet kurulsaydı daha iyi olurdu böyle devlet zarara giriyor. Olaylar olamamalı anneler ağlamasın biz barış istiyoruz huzur istiyoruz”
urfanatik