ŞUÇGAD Urfa Basınına Güç Katıyor

25 Ağustos 2015 12:10

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Büyükyol caddesinde yeni açtığı Konuk Evi tarzında binası ile Şanlıurfa'da özlenen bir boşluğu gidermiş oldu.VİDEOLU-FOTO GALERİ 
Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği (ŞUÇGAD) Büyükyol caddesinde yeni açtığı Konuk Evi tarzında binası ile Şanlıurfa'da  özlenen bir boşluğu gidermiş oldu.

Birkaç ay önce çalışan gazetecilerin birliği ve beraberliğini sağlamak, ayrıca gazetecilerin haklarını aramak için kurulan Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği’nin binasının yapımı kısa sürede tamamladı. yeni dernek binasında yapılacak toplantı, konuk ağırlama,özel günler ile Şanlıurfa'da görev yapan basın mensuplarına olanak sağlamayı amaçlıyor.

Dernek Başkanı Tahir Gülebak, Derneğin kuruluşundan hep yeniliklere imza attığını belirten Gülebak," Tabela derneği olmamak şartıyla etkinliklerimizden dernek binamızdan yavaş yavaş Şanlıurfa'nın kanayan yarasına gazeteci arkadaşlarla birlikte bunu başaracağız  burada yapılan bir toplantıda sahada çalışan bütün gazeteci arkadaşlarında buraya gelmesi bizi oldukça mutlu ediyor. Dernek binamız yavaş yavaş bitmek üzere bina bittikten sonra çeşitli etkinliklerimiz olacak haftalık Şanlıurfa'nın sorunlarını masaya yatıracağız sorunlu olan arkadaşları çağırıp bu sorunları derneğimizde bire bir gazeteci arkadaşlarımızın sorularıyla iyisiyle kötüsüyle memleketin kalkınması için biz çalışan gazeteciler olarak hem kamuoyuyla çalışan arkadaşları çalıştırmak hemde basında çalışan arkadaşları reklamların en güzel daha Şanlıurfa'ya getirisi olacak şekilde haber yamak için çabalayacağız.  Ayrıca derneğimizde bir düğün mevlidi ve tayini başka bir ile çıkan arkadaşımız için gece düzenledik

Dernek ikinci Başkanı Mehmet Yıldırım ise, "Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği olarak başkanımız Tahir Gülebak'ın çok büyük emekleri var. Dernek binası bitmek üzere derneğimiz sadece bize üye olan gazeteciler değil tüm Şanlıurfa'da görev yapan gazetecilerin derneğidir ve yeridir. İsteyen gazeteci arkadaşlarımız derneğe gelip yemek yiyebileler, dinlenebilirler, bu dernek herkesin sadece çalışan gazetecileri değil tüm Şanlıurfa gazetecilerin derneğidir herkese hayırlı olsun" dedi.