Haliliye'nin Haşereyle Mücadelesi

29 Mayıs 2015 09:16

Haliliye Belediyesi ilaçlama ekipleri, ilçe genelinde sürdürdüğü ilaçlama çalışmaları ile sinek ve haşerelerle mücadeleye devam ediyor. 

Haliliye Belediyesi ilaçlama ekipleri, ilçe genelinde sürdürdüğü ilaçlama çalışmaları ile sinek ve haşerelerle mücadeleye devam ediyor. Ekipleri denetleyen İlçe Belediye Başkanı Demirkol, "Halkımız haşere sıkıntısını yaşamayacak" dedi.


Yaz sıcaklıklarının hissedilmeye başladığı şu günlerde, açık alanların kullanımın artması ve ani hava değişimleri, sahada alınan önlemleri de farklılaştırıyor. Geçtiğimiz Şubat Ayı'nda başlayan ilaçlama çalışmaları etkisini farklı metotlarla devam ettiriyor. Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı çalışan ilaçlama ekipleri ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde günün her saatine yayılan ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi alan Başkan Fevzi Demirkol, cihazların çalışma prensiplerini ve saha yankılarını denetledi.


DEMİRKOL: İLAÇLAMA DEVAM EDECEK


Demirkol denetim sırasında yaptığı konuşmada ise şu ifadelere yer verdi: "Bütün ekibimiz sahada ve inşallah halkımızın rahat bir ramazan ayı geçirmesini temin etmek için gece gündüz çalışacaklar. Ve çocuklarına helal lokma götüreceklerdir. Bu bakımdan bütün ekibimize teşekkür ediyorum. Ben, tüm çalışmalarımda yalnız bırakmayan belediye meclis üyelerimize, temizlik işleri müdürümüze ve personeline, tüm ilaçlama ekibimize teşekkür ediyorum. Bundan sonrasında da halkımızdan dua almalarını istiyorum. İnşallah dua alacaklar ve aldıkları dua da bize de inşallah yansıyacak" dedi.


Demirkol denetmeleri sırasında uzaktan kumanda ile kontrol edilen ilaçlama cihazlarını ve dumanlama sistemlerini denedi ve mekanizmaların çalışma prensipleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.