Özyavuz Yine Sert Konuştu

28 Mayıs 2015 00:30

ÖZYAVUZ: “ATTIKLARI HAYALİ TEMELİ ONLARA GÖTÜRECEĞİM”  

ÖZYAVUZ: “ATTIKLARI HAYALİ TEMELİ ONLARA GÖTÜRECEĞİM”


Mhp Myk Üyesi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz seçim çalışmalarını sürdürüyor.


Beraberinde İl Başkanı Mahmut Güneş, milletvekili adayları ve partililerle birlikte birlikte ziyaret ettiği yerlerde vatandaşları hem Şanlıurfa siyaseti konusunda hem de yapılamayan ancak yapıldı gösterilen hizmetler konusunda bilgilendirdi.


Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya gelmesiyle ilgili eleştirilerde bulunan Özyavuz, yapılan çalışmaların hayalin ötesine geçemediğini vurguladı. İnsanların gözünü boyamaktan başka bir iş yapmadıklarını kaydeden MHP MYK Üyesi Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz AKP Hükumeti tarafından yapılan algı operasyonuna da değindiği konuşmasında şunları söyledi:


“Sayın Cumhurbaşkanı Şanlıurfa’ya geldi, tüm yol bağlantısını açtık, ayrıca 300 açılış yaptık dedi. Bunlar hep hayali açılışlar, insanlar miting alanında alkışladı. Biz araştırdık açtıkları bir yer yok. Eskisi gibi vatandaşın açılışları denetleme gibi bi şansı da yok, bir butonla açılış yapıyorlar. Bir bakan var Urfada, bir gece öncesinden iş makinelerini oraya taşıdı, cumhurbaşkanının ardından da kaldırdı. Kamu ihale kurumuna müracaat edilmemiş, ihale açılmamış, elektriği suyu çekilmemiş bir şehir hastanesi açılışı gerçekleştirdi. Halka müjde verecekmiş. 5 yıldır gündemde olan şehir hastanesi 14 yılda yaptılar onu da Bursa’ya götürdüler. Özel bir firmaya verdik ihaleyi dediler 3 yılda bitecekmiş, 25 yıl sonra da devlete teslim edilecekmiş. Urfa’da zaten özel hastane var. Urfa’ya sadece 500 yataklı hastaneyi açtılar, 2002den bu yana yatak ilavesi yok. Cumhurbaşkanı ayrıca Harran ünv. hastanesinin temelini attık dedi,17 yıl önce atılan temelden bahsetti. Müteahhit 3 kez iflas edip kaçtı, tekrar şaibeli bir ihale yapıldı. Harran ünv.rektörü de istifa etmedi tüm bu şaibelerden dolayı gitti aday oldu. O hastanenin temelinde kayma var ve bir türlü bitiremediler hepsi göz boyamadan ibaret. Eskiden Cumhurbaşkanı sadece açılış yapardı şimdi temel de atıyor, hem de hayali bir temel. Ben birkaç gün sonra o temeli kendilerine götüreceğim.” Dedi.