Kazanlar Yıl Boyunca Kaynayacak

27 Mayıs 2015 09:39

Yaklaşık bu yıl ile birlikte 23 yıldır Şanlıurfa’da 10 Bin aileye yardım köprüsü olan Gönüllü Kuruluşlar Aş Evi, artık 12 ay boyunca sıcak yemek vermek için kazanlarını kaynatacak.  

Kazanlar 12 ay boyunca kaynayacak!


Yaklaşık bu yıl ile birlikte 23 yıldır Şanlıurfa’da 10 Bin aileye yardım köprüsü olan Gönüllü Kuruluşlar Aş Evi, artık 12 ay boyunca sıcak yemek vermek için kazanlarını kaynatacak.


 Gazetemize özel açıklamalarda bulunarak yaptıkları faaliyetleri aktaran Gönüllü kuruluşlar Aş Evi Yöneticilerinden Naci Halhallı, 10 bin aileye yardım köprüsü olduklarını ifade etti.


 Halhallı, “ Artık, Aş evinde kazanlar 12 ay kaynayacak, Pazar günleri hariç her gün sıcak yemek verilecek, malum işçiler tatil yapacak haftada bürgün. Pazar günleri hariç her gün sıcak yemek burada yapılacak. Bu yıl Allah kısmet ederse 23. Yılımıza girdik. Biz burada gönül ve yardım köprüsüyüz sizin de belirttiğiniz gibi maddi durumu iyi olan vatandaşların yardımı ile bu köprüyü kuruyor ve sağlıyoruz. Biz burada 10 eleman Sosyal güvencesi yatırılmakla birlikte 60 bayanımızda gönüllü çalışarak yaklaşık 10 Bin aileye gıda ve sıcak yemek hazırlayarak veriyoruz. Yaz geldi, havalar ısındı bu nedenle Gönüllü kuruluşlar Aş Evine kuru gıda ihtiyacı gerekli, sizin aracılığınızla bu kuru gıda yardımlarının yapılmasını hayırseverler den talep ediyoruz” dedi.


“DOĞALGAZ MÜJDESİ BEKLİYORUZ”


Yaklaşık 20 kazan ile sıcak yemek hazırladıklarını ve aylık 10 Bin TL sadece tüp ihtiyacını giderdiklerinin altını çizen Gönüllü Kuruluşlar Aş Evi yöneticilerinden Naci Halhallı, “Şuan da Tüp giderimiz çok fazla fakat hemen 20 metre ilerde doğal gaz hattı var ama buraya çekemedik. Buraya doğal gaz hattının çekilmesi demek bizim yardıma muhtaç ailelere yardımlarımızın daha çok önünü açacaktır. Devlet büyüklerimizden Sayın Valimiz İzzettin Küçük başta olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç’ten bu yardım bekleyen ailelere daha iyi hizmet vermek için doğal gaz hattının çekileceği müjdesini bekliyoruz” diye konuştu.