Erdoğan'dan Karaköprü'ye Övgü

25 Mayıs 2015 11:08

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Topçu Meydanındaki açılış töreninde Karaköprü Belediyesi ve Karaköprü hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Topçu Meydanındaki açılış töreninde Karaköprü Belediyesi ve Karaköprü hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.


Modern ilçe Karaköprü’nün çıtasını yükselten ve Karaköprü’ye 6 yıl içerisinde yaptıkları çalışmalarla çağ atlatan Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan övgü dolu sözler geldi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün toplu açılışlar ve temel atma törenleri için Şanlıurfa’ya geldi.  Şanlıurfa Gap Havaalanından Şanlıurfa'ya doğru hareket eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karaköprü İlçesinden geçtiği sırada yolların tertemiz, pırıl pırıl ve ağaçlarla dolu olduğunu görünce oldukça sevindi. Topçu Meydanında halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa’nın modern ilçesi olan Karaköprü hakkında övgü dolu sözler söyledi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Büyükşehir Belediyesi ve Karaköprü Belediyesi sosyal tesislerini bitirdiklerini onları da hizmete açacaklarını belirtti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karaköprü’nün tertemiz bir ilçe olduğunu belirterek, “Karaköprü’den gelirken Karaköprü’nün halini gördüm. Aman şu güzelliğe bak. Baktım yollar, her taraf tertemiz. Pırıl pırıl. İşte demek ki burada yerel hizmette iyi gidiyor” diye Karaköprü ile ilgili övgü dolu sözler sarf etti.