Özköylü Altınordu Maçını Anlattı

26 Nisan 2015 00:56

Altınordu’ya mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyleyen Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Böyle çok gol kaçırdığımız... 

Altınordu’ya mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyleyen Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Böyle çok gol kaçırdığımız bir maçı kaybettik. İlk yarı maçta üstün olan taraf bizdik. İlk 15 dakika maça sahip olabilecek pozisyonlar bulduk. Altınordu’nun ilk yarı pozisyonu yok diyebilirim. Gelişen kontratakla gelen talihsiz bir gol ve kırmızı kart her şeyi zorlaştırdı. Diri, moralli ve genç bir takıma karşı 10 kişi kalmak işi daha da zorlaştırdı. Bugün şanssızdık. Bugünkü oyundan memnunum” dedi.


“Maalesef 2 gün sonra yine maç oynamak zorundayız. 3 gün sonra yine maalesef maçımız var” diyen tecrübeli çalıştırıcı, “Şanlıurfa’dan İzmir’e gitmemiz kolay değil. Şanlıurfa’dan Giresun’a gitmek hiç kolay değil. Giresun’a gitmek için binmeyeceğimiz taşıt kalamayacak. En zor deplasmanlara gidiyoruz ve günlerimiz yolda geçiyor. TRT maçlarımızı versin ama biz de bu kadar helak olmayalım. Bir şehir bize umut bağladı. Herkese eşit davransınlar artık. Biz de insanız. Birilerinin kuklası gibi oradan oraya atılacağız. Yapacak bir şey yok artık” ifadelerini kullandı.