ÇİFTÇİ URFANATİK Standındaydı

27 Mart 2015 00:50

Şanlıurfa Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi URFANATİK gazetesinin standını ziyaret etti. 

Çiftçi’den URFANATİK standına ziyaret


Murat ÇİFTÇİ


Şanlıurfa Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi URFANATİK gazetesinin standını ziyaret etti.


Şanlıurfa Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi ve beraberindekiler URFANATİK gazetesi standını ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.


URFANATİK Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tahir Gülebak ile bir süre sohbet eden Şanlıurfa Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi’ye stant hakkında Gülebak bilgiler verdi.


Fuara yerel bir gazetenin katılım sağlamasının çok önemli bir uygulama olduğunu belirten Şanlıurfa Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi, “Meslektaşım Tahir beyi ziyaret ettik. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Sektördeki arkadaşlarımızın fuar alanında stant kurup meslek tanıtımlarına yapmaları bizleri sevindiriyor” dedi.


URFANATİK Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tahir Gülebak ise, “Şanlıurfa Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanımız Celal Çiftçi’ye bizleri ziyaret ettikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Fuar alanımıza tüm meslektaşlarımız yoğun ilgi gösterdiler, hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. urfanatik