CEVAHİR Konukevi Yeni Yerinde

26 Mart 2015 06:59

Cevahir Konukevi, Samsat Meydanı'ndaki yeni yerinde törenle hizmete açıldı. 

Cevahir Konukevi, Samsat Meydanı'ndaki yeni yerinde törenle hizmete açıldı.


Açılışa Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Balıkesir Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Vali Yardımcıları Ramazan Seçilmiş, Aylin Kırcı Duman,  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ahmet İnan, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin yanı sıra, siyasetçi, bürokrat ve iş dünyasından olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.


Açılış törenine katılan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, “Cevahir’in yeri değişti ama lezzeti tadı değişmedi. Ben Asuman hanıma Şanlıurfa’ya böyle bir mekân kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Cevahir artık Şanlıurfa’da bir marka olmuştur.Reklamlardaki ilan çok anlamlı ve farklı mekan ayrı tad lezzet aynı kısa süre içerisinde bu tarihi mekanı Asuman hanım tekrar diriltti yeniledi ve en güzel şekilde Şanlıurfa’nın gelen ziyaretçilerinin ikramına açtı.Kendisi fevkalade bir başarı gösterdi bu kısa zaman içerisinde inşallah Şanlıurfa’nın markası olan o cevahir ismi bundan sonra da yaşayacak.Hep alıştığımız o lezzeti, bildiğimiz o tadı takdir ettiğimiz ve zevkle geldiğimiz o ortamı biz bundan sonra burada yaşayacağız”


Cevahir Asuman Yazmacı, “Yaklaşık iki buçuk aydır uğraştığımız v e uğraş verdiğimiz bu mekâna geçtik. Bugün buranın faaliyete geçmesinin mutluluğunu yaşıyorum. Bu süreçte bana destek olan herkese yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Cevahir inşallah aynı kalite ile aynı lezzetle mekan ayrı lezzet aynı mantığıyla yeni yerimizde hizmet vermeye devam edeceğiz.Bugün burada yeni bir kaknüsün doğum gününü kutluyoruz”


Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, “Şanlıurfa doğuştan marka bir şehir ve marka lezzetlerinde merkezi sadece yer değiştirdi. Tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum”


Programda daha sonra hazırlanan ikramlar davetlilere ikram edildi.