KESİK Plaketini Erdem'den Aldı

26 Ocak 2015 07:50

Merkezi İstanbul’da olan kısa adı FESİAD olan Fatih-Eminönü Sanayici İş Adamları Derneğinin 10. Yıl kahvaltı programı Küçükçekmece Belediyesi Nikâh Sarayında gerçekleşti 
Merkezi İstanbul’da olan kısa adı FESİAD olan Fatih-Eminönü Sanayici İş Adamları Derneğinin 10. Yıl kahvaltı programı Küçükçekmece Belediyesi Nikâh Sarayında gerçekleşti.



Merkezi İstanbul’da olan ve kısa adı FESİAD olan Fatih-Eminönü Sanayici İş Adamları Derneğinin 10. Yıl kahvaltı programı Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayında gerçekleştirilen programında FESİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Nihat Kesik’e, Derneğe ve ekonomiye yapmış olduğu katkılardan dolayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem tarafından plaket takdim edildi.



FESİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Nihat Kesik’in Derneğe ve ekonomiye yapmış olduğu katkılardan dolayı plaketini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’den aldı.



Fesiad Şanlıurfa Şube Başkanı Nihat Kesik’in katılmış oldu 10. Yıl kahvaltı programı Küçükçekmece Nikâh Sarayında yapılan kahvaltı ile devam edildi.



Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, İstanbul Vali Yardımcısı Osman Ateş, Ankara Vali Yardımcısı Hürrem Aksoy, FESİAD Genel Başkanı Mehmet Fatih Varlık’ın yanı sıra birçok bürokrat, STK Temsilcisi ve Fesiad’a üye birçok iş adamı katıldı.



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "Ülkemizi uçuracak büyük hedeflerimize ulaşmak için anayasayı sade, kısa, birtakım art niyetli akademisyenlerin yorumlamasına fırsat vermeden, bu seçimden sonra yapmamız gerekiyor" dedi.



Fatih- Eminönü Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (FESİAD) kuruluşunun 10. yılı nedeniyle Küçükçekmece Belediyesi Nikâh Sarayı'nda düzenlenen programa katılan Erdem, sivil toplum kuruluşlarının ülke için çok önemli olduğunu söyledi.



Bu kuruluşların görev alanının belli olduğunu, bunun dışına çıkmanın makul görülemeyeceğini dile getiren Erdem, "Eğer bir sivil toplum kuruluşu, grup ya da cemaat, bulunduğu bölgeyi, ülkeyi yönetmeye kalkmak istiyorsa siyasi parti olarak milletin karşısına çıkar. Biz bunlara izin vermeyiz" diye konuştu.



FESİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Nihat Kesik’te burada kısa bir konuşma yaparak bu plaketi Şanlıurfa ve Şanlıurfalılar için almış bulunmaktayım Şanlıurfa’nın bir evladı olarak Şanlıurfa’ya hizmet etmek bize bir şereftir ve Şanlıurfa’da yük olmaya değil, Şanlıurfa’nın yükünü alacaklarını ifade ederek Şanlıurfa’ya çeşitli alanlarda yapacakları yatırımlarla Şanlıurfa ekonomisine katkı yapacaklarını söyledi.



Ali ÇİZMECİOĞLU-URFAPRESS.COM