"Gülizar Abla" Hayata Döndürdü

22 Ocak 2015 09:43

Urfanatik gazetesinin, "Kızım ayağa kalksın yeter" başlığıyla yaptığı haber bir genç kızı hayata döndürdü. Haberden yola çıkarak genç kızın tedavi masrafını üstlenen Eyyübiye Belediyesi, engelli kızın hayalini gerçekleştirdi.İşte o haber... 
Şanlıurfa yerel medyasının GÜLİZAR ABLA'sı,URFANATİK Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Gülizar GÜLEBAK bir genç kızın hayallerini gerçekleştirdi. İşte o haber:



Urfanatik gazetesinin, "Kızım ayağa kalksın yeter" başlığıyla yaptığı haber bir genç kızı hayata döndürdü. Haberden yola çıkarak genç kızın tedavi masrafını üstlenen Eyyübiye Belediyesi, engelli kızın hayalini gerçekleştirdi.


Murat ÇİFTÇİ



Engelli genç kız Yıldız Ferhat geçtiğimiz günlerde ameliyat oldu. Engelli kızın ilk ameliyatının başarılı ve sıkıntısız bir şekilde geçtiği doktorları tarafından iletilmişti.



Bu kapsamda Urfanatik gazetesi ailesi olarak ameliyat olan Yıldız Ferhat’ı ziyaret ettik. Urfanatik Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tahir Gülebak, Genel Yayın Yönetmeni Gülizar Gülebak ve gazete çalışanları genç kızı hastanede ziyaret etti. Ziyaret esnasında genç kızın ailesinden Yıldız Ferhat’ın durumu hakkında bilgiler alan Urfanatik Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tahir Gülebak burada yapmış olduğu açıklamasında şunları kaydetti; “Öncelikle buradan Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye, Eyyübiye Yazı İşleri Müdürü İshak Altundağ’a ve bu duyarlılığın altına imza atan Belediye Meclis üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Urfanatik Gazetesi çalışanlarını kutluyor tebrik ediyorum. Bu tip olayları sık sıkı takip etmelerini diliyorum. Çünkü onlar halkın sesiler, halka faydalı olmaları gerekiyor. Ailemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum, Allah acil şifalar versin inşallah kızımıza, Eyyübiye Belediyesinin, Meclis üyelerinin bu tür hassasiyetlerinin devam etmesini diliyorum” urfanatik