MAHALLELİ HIRSIZ NÖBETİNDE

25 Aralık 2014 09:55

Mahalle sakinleri geceleri sabaha kadar mahalleyi hırsızlardan korumak için nöbet tutuyor.  
Şair Nabi Mahallesi sakinleri geceleri sabaha kadar mahalleyi hırsızlardan korumak için nöbet tutuyor.

Mahalle sakinleri toplanarak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Mahallede yaklaşık yirmi günden beridir hırsızlık olaylarının artığını ve bununla beraber mahalle sakinleri olarak mahalleyi sabahlara kadar hırsızlardan koruduklarını” ifade ettiler.

Toplanan grup adına açıklamada bulunan Şair Nabi Mahalle Muhtarı Hüseyin Çiçek şunları söyledi, “Mahallemiz yirmi günden beridir hırsızlık olaylarına şahit oluyor. Artık gündüz gözüyle hırsızlık olayları yaşanmaya başlandı.Mahallemizde fırın,bakkal, market , sağlık ocağında hırsızlık olayları oldu.Kamyonlar ile araçların aküleri çalındı.Bu hırsızlık konularından dolayı Emniyetten bir duyarlılık bekliyoruz.Mahallemizde araba bile çaldılar.Geçen günlerde bir kamyonet ve bir taksi çalındı mahallemizde, taksi bulundu ama kamyonet bulunmadı halen.Mahallem adına çok üzgün ve tedirgin bir durumdayım.Gece ve gündüz hırsızlık olayları yaşanıyor bizim bu halimize kimler çare bulacak” şeklinde sitemde bulundu.

Esnafımız sabaha kadar nöbet tutuyor!

Mahallelerinde logar kapaklarının bile çalındığını ifade eden Mahalle Muhtarı Çiçek, “Logar kapakları dahi mahallemizde çalınıyor. Şu anda mahallemizin bazı kısımlarında logar kapakları bulunmuyor.ŞUSKİ’yi, PTT’yi arıyoruz logar kapağı istiyoruz elimizde kalmamış diyorlar.Esnafımız dükkanının önünde sabaha kadar nöbet tutuyor.Ben buradan sizin aracılığınızla sayın Valime, Emniyet Müdürüme seslenmek istiyorum.Bu halimiz ne olacak, mahallemizin tamamına mobese kameralarının takılmasını talep ediyoruz.Bu olayların sona ermesi için Polis ekiplerinin mahallemizde devriye atmasını istiyoruz” dedi.urfahaber63