Suriyelilerden Esnafa Şok Baskın!

18 Aralık 2014 12:06

URFA esnafı şokta!..Bir grup Suriyeli,Emniyet Caddesindeki işyerlerine girerek vitrinlerdeki kadın resimlerinin ve mankenlerin kaldırılmasını istedi.İşyerlerinde tahribat yaptılar. 
SURİYELİLERİN SON HAMLESİ...!EMNİYET CADDESİNDEKİ ESNAFLARI DENETLEMEK OLDU!..SAKALLARI VE HAREKETLERİYLE İŞİD MİLİTANLARINI ANDIRAN ZANLILARI POLİS GÖZ ALTINA ALDI.
Yaklaşık beş kişilik bir Suriyeli grup Emniyet Caddesindeki iş yerlerine gelerek denetleme yaptılar.Neye ugradıklarını şaşıran esnaf önce bir anlam veremedikleri olayı anlamaya çalıştılar.

Suriyeliler önce Emniyet Caddesindeki bir giyim magazasına girerek kıyafet mankenlerini kaldırmasını istediler.Ardından bayan kuaförüne giren Suriyeliler tabeledaki bayan resimlerini kaldırmasıı istediler. Esnafın, tamam kaldırırım demesi ile yetinmeyen Suriyeliler kendi elleriyle tabelayı sökmeye başladılar.Daha sonra fotograf sütüdyosu işletmesine giren Suriyeliler bayan fotograflarını iş yeri sahibinden kaldırmasını istediler.Bir anda Emniyet Caddesi karışınca olay 155 polis imdata bildirildi.

Olay yerine emniyet güçleri sadece bir Suriyeliyi gözaltına aldı.Digerlerinin olay yerinden kaçmasına esnaf tepki gösterdi.Emniyet caddesi esnafları tepkilerini dile getirerek bunlar bu cesareti nerden buluyorlar ,adamlar güpegündüz iş yerlerimize girip bizi tehdit ediyorlar Allahtan Emniyet Caddesindeyiz yoksa adamlar bizden haraç bile isteyecekler dediler.

Suriyeli grubun Emniyet Caddesinde bir otobüs duragındaki camlarıda kırıp reklam afişlerini yırttıkları ve "sizleri adam etmeye geldik, bundan sonra burda böyle şeylere müsaade etmeyeceğiz" diye bağırdıkları da iddia edildi.
urfa.com-urfapress.com