BAŞAK Kutlama Mesajı Yayınladı

29 Ekim 2014 07:46

Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Ramazan Başak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 
Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Ramazan Başak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Ramazan Başak ,Çoğulcu katılımı ve parlementer düzeni, çatısı altında barındıran Cumhuriyet yönetiminin, milletimizle birlikte 91. Kuruluş yıldönümünü mutlulukla yaşıyoruz dedi.

Başak Kutlama mesajında şu ifadelere yer derdi ;

"İstiklal Mücadelemizin taçlandırıldığı Cumhuriyet Bayramı hepimize kutlu olsun.Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda Kurtuluş Savaşımının her safhasında bedenlerini hiçe sayarak Cumhuriyet yönetimine kavuşmamızı sağlayan aziz şehitlerimizi rahmetle, vatan sevgisinin en büyük örneğini gösteren fedakar gazilerimizi minnet ve şükranla yad ediyoruz.

Demokrasimizin vazgeçilmez temeli olan Cumhuriyet yönetimi ile, Türkiye Cumhuriyeti her geçen gün büyük ,güçlü ve yeni Türkiye’ye doğru emin adımlarla ilerlemektedir. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesi ile tüm Şanlıurfa’lı hemşehrilerimin Cumhuriyet bayramlarını kutlar, selam ve saygılarımı sunarım.”