Çim Serilme İşlemi Tamamlandı

01 Ekim 2014 12:18

Gap Arena Stadyumunda çim serme işlemi sona erdi.Yaklaşık olarak 15 gün önce başlatılan ve Sakarya’dan gelen çimlerin serilme işlemi tamamlandı. 
Çim serilme işlemi tamamlandı

Gap Arena Stadyumunda çim serme işlemi sona erdi.
Yaklaşık olarak 15 gün önce başlatılan ve Sakarya’dan gelen çimlerin serilme işlemi tamamlandı.
Gap Arena Stadyumunda, İşi üstlenen firmanın elemanları gece gündüz demeden çalışarak rulo çimlerin serilmesi işlemlerini bitirdi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ertuğrul Yıldız yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Yaklaşık on beş gün önce çim serme çalışmalarına başladığımız Gap Arena Stadyumunda çalışmalarda sona gelindi.
Çok kısa bir sürede çim serme işlemini gerçekleştirebilmek için İl Müdürlüğümüze bağlı tüm personel arkadaşlarla birlikte yoğun çaba sarf ettik, Allahın izni ile en kısa zamanda şehrimizin nadide kulübü olan Şanlıurfaspor Gap Arena stadyumunda maçlarını oynayacaktır.”

Yaşanan bu olumsuzluklardan dolayı çok üzgün olduklarını belirten, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, “Önceden söylediğimiz gibi biz Şanlıurfaspor’un 6. haftada oynayacağı Orduspor maçına kadar stadyumdaki çalışmaları bitirip bu maça stadyumumuzu hazır hale getirdik. Genel müdürlüğümüzden gelecek olan uzman ekipler onay verdiği takdirde, Orduspor maçını Gap Arena stadyumunda sporseverlerle birlikte izleyeceğiz.” Dedi.