URFA'LILAR BU GECEDE BULUŞACAK
İstanbulluların yeni gözde mekanı Bahane
Cafe Bahane Herşey Şahane
İşletmeciliği Barış Durak ve Hüseyin Celep'in yaptığı İstanbul Kadıköy'deki Cafe Bahane'de Sıra Gecesi ekibi ile tüm Şanlıurfalıları buluşturacak. Sıra Bizde ekibi ile her hafta İstanbullulara güzel dakikalar yaşatacak olan Cafe Bahane yeni sistemi ve kaliteli hizmeti ile tüm İstanbulluların uğrak mekanı oldu.
Başta İstanbuldaki tüm Şanlıurfalıları buluşturacak olan sıra gecesi günlerine İstanbullarda büyük rağmet göstereceği belirtildi. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Hüseyin Celep,Doğu Kültürünü İstanbula taşımak adına böyle bir organizasyon içersine girdiklerini,haftanın bir günü ''Sıra Bizde'' ekibi ile Başta Şanlıurfa olmak üzere tüm yörelerin ezgileri ile mizafirlerine keyifli anlar yaşatacaklarını söyledi. Kadıköy'de bu hizmeti vermekten dolayı mutlu olduklarını dile getiren Celep,başka hizmet ve kaliteli organizasyonlara devam edeceklerinin altını çizdi.
SIRA GECESİ CAFE BAHANE'DE DAHA KEYİFLİ
Sıra Gecesi Kültürünü Cafe Bahane'ye taşıyan kafe yetkilileri,misafirler sıra gecesi ekibinin birbirinden güzel türkülerini dinlerken çiğköflerini de afiyetle yiyecekler.
Rezarvasyon ve iletişim :05382796462