Alptekin Tatlıses'teydi

27 Mart 2009 09:48

Yaşar Alptekin Tatlıses'te söyleşiye katıldı‏
Alptekin Tatlıses'teydi



Yaşar Alptekin Tatlıses'te söyleşiye katıldı‏




Podyumların aranılan mankenleri arasındayken, "hidayete erdiğini" söyleyip gece hayatından elini ayağını çekerek haca giden 42 yaşındaki Yaşar Alptekin,Tatlıses Sosyal Tesislerinde söyleşiye katıldı. Namaza başladığı günü,yeniden Dünyaya gelmiş gibi olarak anlatan Alptekin,bayanlara öğütlerde bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın organizasyonuyla ilk kez kutsal topraklara gelip “Hacı” olan Yaşar Alptekin İstanbulun en gözde mekanı haline gelen Tatlıses Sosyal tesislerinde söyleşiye katıldı. Eğitim gören çocuklar için yapılan kermes sonrası söyleşiye katılan Yaşar Alptekin,namaza başladığı günü yeniden doğuş olarak nitelendirdi.
Alptekin''Rabbim herkese namaz kılmayı nasip etsin. Ben namaza başladığımda kendimi yeniden doğmuş gibi hissettim. Herkes biran önce namaza başlamalı ve yeniden doğmalı'' dedi.

Alptekin Arafat'a tek başına yürüyerek çıktığını, yürüyerek indiğini söyleyen eski manken Hacdaki anı anlatırken bile hala heyecanlandığını söyledi. Alptekin, Kabe’yi gördüğünde neler hissettiğini, "Kabe’yi gördüğüm o an dilim tutuldu, beynim durdu" sözleriyle dile getirdi.

Yaşar Alptekin ve kermesi düzenleyen bayanlar katkılarından dolayı Tatlıses Sosyal Tesis Yetkililerine teşekkür ettiler. Haber:Barış Durak-www.urfapress.com